نانهای فانتزی حجیم و نیمه حجیم

از آن جایی که پخت نان سنتی در کشور بهره ور نیست و در دین اسلام بر توجه ویژه به نان تاکید زیادی شده است ، به نظر می رسد حمایت از تولید نان های فانتزی و حجیم می تواند به مصرف بهینه این کالای پرمصرف منجر شود. 

نان فانتزی و حجیم به دلیل استفاده از ماشین آلات استاندارد ، حرارت غیرمستقیم برای پخت نان و به کارگیری مواد بهبود دهنده استاندارد و استفاده نکردن از جوش شیرین، کاملا استاندارد است درمجموع یک نان اگر وزن کمتر و حجم بیشتری داشته باشد کیفیت بهتری دارد.

 

/ 0 نظر / 256 بازدید