انواع نان

۱- نان سفید: نانی است که از آرد سفید تهیه شده است . یعنی آردی که در تهیه آن فقط دانه غلات استفاده می شود.

2- نان قهوه ای: نانی است که در تهیه آرد آن ، دانه به همراه 10 درصد سبوس به کار می رود .

Bread is King by LaTur.

 

3- نان کامل: نانی است که در تهیه آرد آن ، دانه کامل گندم (دانه به همراه سبوس) به کار رفته است .

4- نان جوانه گندم: نانی است که به آرد آن پودر جوانه گندم اضافه شده است.

5- نان غلات: نانی قهوه ای است که به آن انواع دیگر غلات را به صورت دانه کامل اضافه می کنند.

 

به طور کلی پنج نوع نان در کشور تولید می شود. نان های حجیم که تولیدشان بسیار محدود است ، بربری که نیمه حجیم است و لواش ، تافتون و سنگک که در دسته نان های مسطح جای می گیرند. نان های مسطح فوق العاده ابتدایی هستند.

/ 1 نظر / 56 بازدید
علی

بهتر نیست بدهی خود به بانک ملت را پرداخت کنی بعد افاضات فضل کنی؟